Maureen: SEO specialist en tekstschrijver in Limburg

Eigenheid is voor mij het toverwoord. Iedereen is uniek in karakter en talenten. Die eigenheid is jouw kracht en die wil ik optimaal naar voren brengen met copywriting!

Nederlands was altijd al mijn beste vak op school en ik wist eigenlijk ook altijd al dat ik iets met taal en/of schrijven wilde doen. Maar wát dan? Dat heb ik mij heel lang afgevraagd.
Ik neigde steeds naar het communicatievak, maar vond dat doodeng en koos een andere richting. Pas na mijn hbo-opleiding in Facility Management kwam ik tot de ontdekking dat communicatie veel breder is en dat ik een specialisme kon kiezen.

Online ondernemen is gemakkelijker en populairder dan ooit. Online marketing is een vak apart geworden. Ik realiseerde me dat ik natuurlijk ook gewoon kon voortbouwen op mijn sterke punten, want ik was er inmiddels achter dat ik die wel degelijk had. Wat een openbaring!

Mijn sparkle

Werken in de reclamewereld zag ik niet zitten. Pas later bedacht ik me dat dat ook niet hoeft. Ik kan mijn talenten en skills natuurlijk ook gewoon inzetten voor organisaties, ondernemingen en stichtingen waar ik écht iets bij voel vanuit mijn eigen ervaringen en interesses.

Van deze onderwerpen gaan mijn ogen zeker sprankelen:

  • persoonlijke ontwikkeling;
  • mentale gezondheid;
  • fysieke gezondheid en voeding;
  • personal finance;
  • duurzaamheid;
  • spiritualiteit;
  • participatie.

Het duurde nog een paar jaar om ervan overtuigd te raken dat ik dit écht kon gaan doen. Na een levenslange strijd tegen mezelf, veel persoonlijke ontwikkeling en een diagnose (Autisme Spectrum Stoornis) had ik mijn eigen krachten leren kennen en benutten.


“Progress, not perfection”


Gáán!

Sinds de diagnose in 2018 heb ik mijn eigenheid en unieke talenten volledig omarmd. Zo erg zelfs dat ik overwoog om het autisme in mijn bedrijfsnaam op te nemen. Maar ik bén geen autist. Ik héb autisme. Het is een mooi puzzelstukje van mij, waarmee ik anderen kan helpen.

Wat ik wél ben? Sparkling!
Met Sparkling SEO & copy wil ik vrouwelijke ondernemers helpen om zichzelf met hun business online te presenteren vanuit hun eigenheid. Hoe? Met sterke SEO-teksten.


Mij niet bellen!

Door open te zijn over mijn diagnose hoop ik een stukje taboe te doorbreken en mensen te inspireren om helemaal zichzelf te durven zijn. Ook ben ik een betere SEO tekstschrijver en corrector dankzij mijn autisme: het geeft me unieke talenten, een sterk analytisch vermogen en een scherp oog voor detail. Vlíjmscherp.

Ik onderneem nu vanuit mijn krachten, in plaats van te leven vanuit mijn beperkingen.

Dat betekent bijvoorbeeld dat ik mijn telefoonnummer niet op de website vermeld. Inkomende telefoontjes hebben namelijk een te hoge verrassingsfactor voor mij. Daarnaast staat mijn telefoon altijd op stil, om prikkels te verminderen.
Hoe ik dat oplos? Ik bied diverse mogelijkheden aan om schriftelijk contact met mij op te nemen. Zo kan ik de informatie even op me laten inwerken, waarna ik je kan benaderen om een en ander te bespreken via (video)bellen. Zo weet jij dat ik goed voorbereid het gesprek in ga, waardoor het contact soepeler en efficiënter verloopt.

Dit vind ik het geweldigst aan ondernemen: er zijn geen regels! Je kunt precies doen wat jíj wil op jouw voorwaarden. De juiste mensen sluiten dan bij jou aan.


Wil jij jezelf presenteren op een oprechte, beetje brutale manier met wat humor? Dan moet je bij mij zijn.

Leren over SEO, teksten gaan schrijven, social media beheren; ik deed het allemaal de afgelopen twee jaar. Steeds als ik erover praatte, zei men: “je begint er helemaal van te stralen”. En dat klopt. (Ja, van mij mag je een zin beginnen met “en”. Dat leest lekker.)

Nu weet ik precies waar mijn talenten liggen, wat ik leuk vind, wat ik nodig heb om optimaal te kunnen bijdragen aan de maatschappij én heb ik het zelfvertrouwen om dit alles in de praktijk te brengen met mijn vergaarde kennis en ervaring.

Ik heb mijn eigen sparkle gevonden. Nu is mijn tijd aangebroken om jou te helpen om jouw business te laten shinen in de zoekresultaten!

“You didn’t come this far just to get this far.

You didn’t shoot for the moon just to hit the stars.”

– Ariel Bloomer

Testimonials

Talitha

“Maureen is een idealist, die zich inzet voor zaken waarin zij gelooft. Ze vindt het leuk om creatieve oplossingen voor problemen te bedenken; denkt graag in mogelijkheden. Ze probeert anderen te inspireren door o.a. hetgeen ze schrijft. Daarin komt ook haar creativiteit tot uitdrukking. Ze is zelfstandig, maar werkt ook graag samen met anderen die een gedeelde visie hebben. Daarin zoekt ze verbinding.”

Talitha

Marc

“Maureen weet als geen ander in de taal van de lezer te schrijven. Haar teksten zijn goed opgebouwd, vlot geschreven en bieden veel relevante informatie. Bovendien weet ze met flarden informatie, vaak uit verschillende bronnen, een nieuw samenhangend geheel te schrijven. “

Marc


Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?