Webteksten laten schrijven

Slapend rijk worden óf geld verdienen met hetgeen je het liefst doet, dat wil toch iedereen?
Als het goed is doe je dat laatste al met je business, net als ik. You go girl!

Maar wat nou als ik je vertel dat je geld kunt verdienen met je bedrijf terwijl jij boven op Machu Picchu staat, naar de voetbalwedstrijd van je kind kijkt of in de zon ligt te bakken met een goed boek?

“Maar hoe dan?” hoor ik je denken. Door goede SEO in te zetten bij het tekstschrijven.
“Is dat niet heel ingewikkeld en tijdrovend?”
Als je er talent voor hebt en je wilt het graag begrijpen, dan vind je daar zeker een weg in. Een kickstart met mijn zoekwoordenonderzoek helpt een heleboel!

En als je denkt: “nou, dat slapend rijk worden klinkt me als muziek in de oren, maar het werk dat eraan vooraf gaat, niet”, dan heb ik goed nieuws voor je!

Het graaf- en speurwerk om tot goede zoekwoorden te komen én het tekstschrijven met deze zoekwoorden laat mijn ogen sprankelen van enthousiasme.

Vanuit het mooie Limburg zorg ik er met mijn SEO- en copywriting skills voor dat jouw content dag en nacht gevonden wordt door jouw ideale klant en verkoop jij je diensten of producten 24/7, 365 dagen per jaar.

Dankzij goede SEO-teksten op je website draait je bedrijf gewoon door terwijl jij geniet van de mooiste dingen in het leven,

Het monster dat tekstschrijven heet

Je mooie website, waar je uren keihard aan hebt gewerkt, staat ergens op de zoveelste pagina van de Google zoekresultaten te verpieteren. Jouw ideale klant vindt je website niet, omdat je geen kaas hebt gegeten van zoekmachineoptimalisatie en tekstschrijven. Of je wilt er je spaarzame tijd niet in steken, maar wil wél de kansen benutten.

Heb jij…

 • …geen flauw idee wat SEO is?
 • …weinig kennis over het schrijven van goede content?
 • …geen idee waar je nú weer over moet schrijven?
 • ….nooit tijd om je te verdiepen in SEO?

Marc

“Maureen weet als geen ander in de taal van de lezer te schrijven. Haar teksten zijn goed opgebouwd, vlot geschreven en bieden veel relevante informatie. Bovendien weet ze met flarden informatie, vaak uit verschillende bronnen, een nieuw samenhangend geheel te schrijven. “

Marc


Zoekwoordenonderzoek, tekstschrijven én SEO-advies

Jij wilt middels SEO je bedrijf laten groeien en wilt dit uitbesteden. I’m your girl als je dit wilt:

 • Intakegesprek via videobellen waarin ik jou en jouw business leer kennen.
 • Ik doe een uitgebreid zoekwoordenonderzoek om de juiste zoektermen voor jouw website te achterhalen.
 • Weet wie jouw grootste concurrenten in Google zijn.
 • Ik implementeer de bevindingen van het zoektermenonderzoek in jouw website door nieuwe webteksten te schrijven. Zo kun jij jouw expertstatus rocken én weten de juiste mensen jou te vinden!
 • Naast het intakegesprek zijn er tijdens het proces ook contactmomenten, waarin bijgestuurd kan worden.
 • Kers op de taart (hmm, taart!): je ontvangt na het afsluitend gesprek en de oplevering van de teksten ook een uitgebreid document met onder andere een overzicht van geschikte zoektermen waarmee jij aan de slag kunt om rake, nieuwe content te creëren; bijvoorbeeld blogs. Ook krijg je adviezen om de gebruiksvriendelijkheid van je website te verbeteren met SEO.

Dé SEO specialist en tekstschrijver in Limburg

 • Door mijn unieke aanpak laat ik jouw eigenheid stralen in de teksten die ik voor je business schrijf. Zo weet jouw klant wat jou uniek maakt en waarom jij de beste keuze bent voor hem/haar.
 • Wanneer ik jouw website optimaliseer door middel van SEO en tekstschrijven, vinden de juiste mensen jouw website. Het doel hiervan is om een hogere conversie te behalen. Jij bent ondernemer geworden om zo veel mogelijk mensen te helpen. SEO kan jou daarbij helpen.
 • Je kunt zelf je tijd besteden aan andere zaken, terwijl je de vruchten plukt van goede SEO.
 • Met wat Limburgse gezelligheid erbij wordt het een feestje om je SEO aan te laten pakken!

Investering

Door de zoekmachineoptimalisatie en het SEO tekstschrijven uit te besteden, bespaar jij tijd waarmee je andere belangrijke dingen kunt doen waar jij happy van wordt.

De prijs is sterk afhankelijk van jouw wensen en situatie. Is er al een website? Hoeveel pagina’s heb/wil je? Hoe uitgebreid moeten de teksten worden?
Neem via onderstaande button contact met mij op. We plannen dan een afspraak in om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Ik kijk al uit naar je bericht!