Teksten laten redigeren

Schrijven kun je wel: je weet wat je wil vertellen en de teksten vloeien zo uit je toetsenbord. Maar of het grammaticaal wel klopt, of het lekker leest en of de boodschap duidelijk overkomt? Daar ben je niet zo zeker van.
Of je wil je nieuwe website, e-book of nieuwsbrief graag foutloos publiceren.


Spelling is moeilijk

Nederlands is een van de moeilijkste talen om te leren. Je hoeft je dus zeker niet te schamen als je niet zo’n kei bent met d-tjes en t-tjes. Er zijn tig regels en haast even veel uitzonderingen op die regels. F*ck logic, right?

  • Ben jij niet zo’n kei in de Nederlandse taal?
  • Of wil je graag een extra paar ogen over je teksten laten gaan om te zien of het wel een logisch, goed lopend verhaal is en of je niet toch een paar foutjes over het hoofd hebt gezien?
Webteksten en andere teksten laten redigeren is belangrijk voor de leesbaarheid en kwaliteit van je teksten.

Teksten laten redigeren

Liefst loop ik rond met een rode stift of pen en verbeter ik elke spel- en taalfout die ik tegenkom. Mijn scherpe oog hiervoor en mijn drang om fouten te verbeteren worden meestal niet hartelijk ontvangen.
Maar jij hebt deze pagina nu al tot hier gelezen, dus ik neem aan dat jij hier wél op zit te wachten.

Graag redigeer ik jouw e-book, nieuwsbrief, blog, drukwerk of andere geschreven content.
Zo kom jij weer mooi voor de dag met foutloze teksten.


Ervaring

In het drukwerkbedrijf van mijn ouders heb ik al menig advertentie, rouwbrief, bidprent, dankkaart, geboortekaart, visitekaart en poster geredigeerd. Met uiterste precisie en op hoog tempo zorgden wij ervoor dat het drukwerk op tijd en foutloos bij de klant kwam. Vrienden en familie weten mij ook altijd te vinden wanneer zij (web)teksten, een scriptie of een folder willen publiceren. Zonder fouten natuurlijk.

Graag zet ik mijn natuurlijk talent voor de Nederlandse taal in om jou te helpen met jouw (web)teksten. Dan weet je zeker dat jouw teksten de boodschap goed overbrengen en een goede indruk achterlaten.


Prijs

De prijs is afhankelijk van het soort tekst, de lengte en hoeveel er aan gedaan moet worden. Stuur mij een berichtje via de contactpagina. Dan neem ik contact met jou op voor het redigeren van jouw teksten.