Aanbod

Zoekwoordenonderzoek

Wil je zelf aan de slag met SEO, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? No worries, I got you!

Ik doe het zoekwoordenonderzoek voor jou, zodat jij gericht aan de slag kunt gaan om kwalitatieve content te (her)schrijven voor jouw website, socials, e-book en meer.

Webteksten laten schrijven

Jij wilt middels SEO je bedrijf laten groeien en wilt dit deels uitbesteden. I’m your girl als je jouw website SEO proof herschreven wilt hebben. Ook krijg je een adviesrapport. Hiermee kun je zelf gerichte blogs en overige content schrijven.


Teksten laten redigeren

Heb je nou he-le-maal níks met de Nederlandse taal? Ook dan kan ik je helpen!
Wil jij je business laten groeien door je website, een e-book, printables, drukwerk of andere documenten? Laat mijn oog dan over jouw werk gaan, zodat je jouw teksten met trots en vertrouwen de wereld in kunt slingeren.

Blogs laten schrijven

Blogs zijn een heel goed middel om relevante en actuele informatie aan je doelgroep te geven. Zoekmachines waarderen dit. Je komt dus steeds hoger in de zoekresultaten van jouw doelgroep als je regelmatig een goed blog post.

Is SEO proof bloggen niet jouw specialiteit? Laat het dan aan mij over!Maureen Zeelen
SEO copywriter in Heerlen

Je hoort links en rechts van alles over SEO. Dat het belangrijk is, weet je inmiddels. Ook hoor je mensen zeggen dat SEO je bedrijf laat groeien, óók wanneer jij op het strand ligt!
Maar waar begin je met SEO? Hoe krijg je je eigen website en andere content nou SEO proof?

Ook kwalitatief goede content voor jouw ideale klant is onmisbaar. Met wat talent voor schrijven en creativiteit kom je een heel eind, maar ook achter tekstschrijven zit een heuse wetenschap.

Met mijn sterk analytisch vermogen, uitstekende kennis van de Nederlandse taal en een flinke dosis aan kennis en kunde op het gebied van tekstschrijven kan ik jou uit de brand helpen met al deze zaken!
Vanuit het prachtige Limburg help ik je graag (op afstand) op weg met SEO en maak ik jouw teksten onweerstaanbaar met eigenheid, humor en een beetje brutaliteit.