Zoekwoordenonderzoek

Je hebt van je droom realiteit gemaakt: je bent als zelfstandige gestart om anderen te helpen met jouw expertise. Door je jarenlange ervaring en marktonderzoek weet je dat er meer dan genoeg vraag is naar wat jij doet. Je hebt een mooie website gemaakt, je bent actief op sociale media en je netwerkt als een malle.

Maar je mooie website staat verstopt op de 18e pagina van Google en nu begin je aan jezelf te twijfelen:

 • “Ben ik wel goed genoeg in wat ik doe?”
 • “Wat doe ik fout?”
 • “Waarom kom ik niet op die eerste pagina en vinden mensen mij niet?”

Herkenbaar?

Hóe fijn zou het zijn als jij klanten binnen haalt terwijl je naar de voetbalwedstrijd van je kind kijkt? Dat niet alles af hangt van de uren en uren die je in sociale media en netwerkmogelijkheden steekt.


Goede SEO is nu meer dan ooit van levensbelang

Goede SEO is nu meer dan ooit van levensbelang. Door kwalitatieve, relevante content met de juiste woorden op jouw website te plaatsen, komt jouw pagina hoger in de rankings én weten de juiste mensen jou te vinden door goed gebruik van zoekwoorden.
Door consistent goede SEO toe te passen verkoop jij straks jouw aanbod terwijl je een spelletje speelt met je kids of een boek leest.

Klinkt als muziek in je oren?

Wil je zelf aan de slag met SEO, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
No worries, I got you!

Wat je krijgt:

 • Intakegesprek via Zoom waarin ik jou en jouw business leer kennen.
 • Ik doe een uitgebreid zoekwoordenonderzoek om de juiste zoektermen voor jouw website te achterhalen.
 • Je ontvangt een document met een overzicht van zoektermen waarmee jij jouw website kunt optimaliseren.
 • Weet wie jouw grootste concurrenten in Google zijn.
 • Ideeën voor blogs en andere content. Met het document dat ik voor je opstel, kun jij aan de slag om gerichte content te maken voor jouw ideale klant. Niet meer lukraak iets schrijven of posten op socials, maar met een plan aan de slag.

Waar begin je met SEO?

Je wilt graag je website verbeteren met SEO, maar je weet niet waar je moet beginnen. Het lijkt allemaal zo ingewikkeld en tijdrovend.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Je mooie website staat ergens op pagina zoveel in de Google zoekresultaten.
 • Je schrijft nu blogs en content zonder duidelijk doel; je schiet losse flodders.
 • Je wilt graag met SEO aan de slag, maar weet niet waar te beginnen.
 • De conversie van je website is laag.
 • De inhoud van je website sluit niet (meer) aan bij je huidige bedrijfsactiviteiten.

“The first step is always the hardest”


Zoekwoordenonderzoek laten uitvoeren

Door het doen van een zoekwoordenonderzoek kun je gerichte content creëren voor je website. Ik kan dit zoekwoordenonderzoek voor jou doen en een top document aanleveren. Daarmee kun jij vervolgens heel makkelijk killer webteksten, blogs, social media content en Pinterest pins maken die goed scoren in de zoekmachines én waardevol zijn voor jouw ideale klant.

Tablet met toetsenbord en Google op het scherm - klaar om zoekwoordenonderzoek te doen!

SEO-advies kickstart

Met dingen bezig zijn die je totaal geen energie geven, werkt niet. Het kost te veel tijd of erger nog, je blijft de taak maar voor je uit schuiven en komt dus geen steek verder.

Zie jij SEO als een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering, maar is het een te grote kluif voor je om het helemaal alleen te doen? Ik zet graag mijn analytisch vermogen in om jouw SEO-avontuur een kickstart te geven, terwijl jij je bezighoudt met taken die jou energie geven. Vervolgens kun jij lekker aan de slag om doelgerichte, kwalitatieve content te maken.


Investering

De investering van een zoekwoordenonderzoek waarmee jij jouw website veel beter vindbaar maakt, de juiste klanten aantrekt en je business als een raket gaat:

Vanaf slechts € 248,- (exclusief btw)